понедельник, 24 февраля 2014 г.

Блог не понравился...

Секретарю Громадської ради
при виконавчому комітеті
Енергодарської міської ради
Деркач В.Г.


Шановна Валентино Григорівно!
Повідомляємо Вам, що згідно з пунктом 1.2 Протоколу №13 засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Енергодарської міської ради від 20.02.2014 (додається) членами ради було прийняте рішення електронний сайт http://energodar-gromada.blogspot.com/ визнати таким, що не має відношення до діяльності дорадчого органу.
Відповідно до пункту 7.2 Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Енергодарської міської ради Громадська рада зобов'язана інформувати виконавчий комітет і громадськість про свою роботу, розміщуючи інформацію у спеціально створеній рубриці «Громадська рада» на офіційному сайті Енергодарської міської ради. Рішення про створення інтернет-ресурсу від імені Громадської ради має бути обговорене і затверджене на засіданні ради його членами шляхом відкритого голосування.
У зв'язку з тим, що питання створення вищевказаного ресурсу не було винесено на розгляд Громадської ради, інформація про діяльність дорадчого органу була розміщена без відома його членів і узгодження з ними, Громадська рада при виконавчому комітеті Енергодарської міської ради звертається до Вас з проханням видалити або перейменувати вищевказаний інтернет-ресурс.
  
P.S. Решение о создании блога было согласовано с Председателем Общественного совета Коротким А.Ю. после неправдивых публикаций в городской прессе с подачи Отдела по связям с общественностью, конкретно,  Мороховец К.И.
     Извинений не последовало, но получено выше приведенное письмо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий